miercuri, 8 aprilie 2015

Crema de corp Azaria si 5 intrebuintari



A venit primavara atat calendaristic cat si ca temperaturi. Dupa o iarna lunga si friguroasa, pielea noastra cu siguranta a avut de suferit si este mai uscata necesitand mai multa atentie din partea noastra. Temperatirile scazute, vantul au facut ca pielea sa isi piarda din suplete si sa aiba un aspect tern. Pielea corpului, mainile, tenul, genunchii si coatele, toate au suferit iarna. De aceea este nevoie sa le acordam o atentie mai deosebita in aceasta perioada.

Cremele noastre sunt super hidratante si ii vor oferi pielii exact ceea ce are nevoie pentru a fi catifelata si o vei ajuta sa se reface dupa sezonul rece.

Alegeti-va aroma preferata si apoi folositi crema pentru:

  1. Crema de corp - va face minuni pentru pielea “insetata” dupa o portie sanatoasa de hidratare. Sanatoasa si aromata in mod natural, fara chimicale. Pentru o piele ca de catifea gata pregatita de primavara, soare si plaja.
  2. Rasfat pentru decolteu si gat – aici se vad primele semne ale imbatranirii pielii si ar fi pacat sa neglijezi aceste zone. Rasfata-le cu crema noastra si cu siguranta iti vor multumii printr-o piele frumoasa, mai catifelata si cu riduri mai intarziate.
  3. Crema de maini – cele mai expuse frigului, si cele mai “muncite” cu siguranta sunt mainile care trebuie sa fie ingrijite si hidratate zilnic. Facand acest lucru in afara de faptul ca vor fi mai hidratate, cu siguranta semnele imbatranirii vor intarzia sa se vada.
  4. Tratament pentru calcaie si coate – cine nu are probleme cu pielea uscata, intarita din aceste zone?! Scapa de aceste probleme foarte simplu. Dupa baie, e bine sa aplici calcaielor un scrub ca sa elimini celulele moarte si pielea igrosata din acea zona, iar apoi aplica crema de corp Azaria care le va hidrata.
  5. Ajutor dupa epilare – cand pielea este mai sensibila, ajut-o aplicand un strat pufos de crema pe zonele epilate.

Aromele din care puteti alege sunt multe si pentru toate gusturile. Daca doriti o crema personalizata in functie de miros sau nevoile pielii, puteti sa imi scrieti si va ofer un produs special pentru dumneavoastra.

Hidratare placuta!




Un comentariu: